Medische Pedicure

(Gespecialiseerde Voetverzorging)

Ik ben Isabel Willems en als gespecialiseerde medische voetverzorgster wil ik samen met de podoloog een optimale samenwerking creëren binnen KinéGroep Ellen Vande Vyver.

Een professionele medische voetverzorging helpt om onze voeten gezond te houden en verlost u van eventuele klachten zoals eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, schimmel- en verdikte nagels,...  Ook personen met reuma en diabetes kunnen hier zeker terecht! (Extra Certificaat Diabetische Voet: Diabetes Liga)


Als medische pedicure ben ik gespecialiseerd in heel wat behandeltechnieken: o.a. kunstnagelreconstructie, nagelbeugeltechnieken, vilttechnieken, ortheses,...

Door mij voortdurend bij te scholen zorg ik er dan ook voor dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken en producten.


Nood aan wat tijd voor jezelf? Ook voor een esthetische pedicure kan u bij mij terecht. (cadeaubonnen zijn steeds beschikbaar)

Indien u ouder bent dan 60jaar geniet u bij bepaalde mutualiteiten een minimale terubetaling. Hebt u reuma of diabetes, dan krijg je een verhoogde terugbetaling. Informeer dus zeker bij jouw mutualiteit!


Ook huisbezoek is mogelijk!


Voor meer info of vragen aarzel niet om mij te contacteren.

Isabel Willems

0476/48 00 26

Gespecialiseerde medische voetverzorging